در این مقاله رتبه بندی برند های لپتاپ در سال ۲۰۲۲ را بررسی خواهیم کرد. تهیه این مقاله توسط وبسایت 91Laptop.com انجام شده است.

در این مقاله به رتبه بندی ده برند اول لپتاپ در دنیا با توجه به پارامتر های مختلف ارزیابی شده خواهیم پرداخت.

 

۱. HP (Hewlett-Packard)

برند اچ پی یک شرکت آمریکایی چند ملیتی است که در ۱ ژانویه سال ۱۹۳۹ توسط دو مهندس الکترونیک فارق التحصیل شده از دانشگاه استنفورد به نام های William R. Hewlett  و David Packard تاسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در کالیفرنیا آمریکا قرار دارد. در سال ۲۰۲۱ در حدود ۵۱۰۰۰ نیرو زیر نظر این شرکت مشغول به فعالیت بوده اند. اچ پی ۲۵ درصد از کل بازار لپتاپ دنیا را در اختیار دارد. این شرکت مورد پسند میان خریداران لپتاپ در ایالت متحده، هند، بریتانیا، ژاپن و آلمان می باشد.

 

HP
کشورآمریکا
سهم بازار۲۵٪
محبوبیتآمریکا، هند، ژاپن، بریتانیا،‌آلمان
دفتر مرکزیکالیفرنیا آمریکا
تعداد نیرو۵۱۰۰۰
ارزش بازار۴۱ میلیارد دلار
درآمد۶۳/۳ میلیارد دلار
وبسایتHP.com

 

۲. Dell

شرکت دل نیز همانند اچ پی یک شرکت آمریکایی چند ملیتی است که به تولید محصولات با طول عمر زیاد شناخته میشود. این شرکت در سال ۱ فبریه سال ۱۹۸۴ توسط Michael Dell تاسیس شد. سهم بازار برند دل از لپتاپ در حدود ۲۷٪ است. لپتاپ های این شرکت در کشور های امریکا، هند، ژاپن، برزیل و چند کشور دیگر محبوبیت زیادی دارند.

 

 

Dell
کشورآمریکا
سهم بازار۲۷٪
محبوبیتآمریکا، هند، ژاپن، برزیل
دفتر مرکزیتگزاس آمریکا
تعداد نیرو۱۶۵۰۰۰
ارزش بازار۳۷ میلیارد دلار
درآمد۹۰ میلیارد دلار
وبسایتDell.com

 

۳. Lenovo

لنوو یک شرکت چینی چند ملیتی است که به تولید لپتاپ و تبلت شهرت دارد. این کمپانی توسط Liu Chuanzhi در ۱ نوامبر ۱۹۸۴ تاسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در هنگ کنگ می باشد. تا آخر سال ۲۰۲۱ این شرکت در حدود ۷۱۰۰۰ نیرو زیر نظر خود مشغول به کار داشته است. سهم این شرکت از بازار در حدود ۲۵.۵٪ است. لپتاپ های این شرکت در چین، آمریکا، هند، ژاپن و کشور های دیگر محبوبیت زیادی دارند. 

 

Lenovo
کشورچین
سهم بازار۲۵.۵٪
محبوبیتآمریکا، هند، ژاپن، چین
دفتر مرکزیهنگ کنگ
تعداد نیرو۷۱۰۰۰
ارزش بازار۱۲ میلیارد دلار
درآمد۶۰ میلیارد دلار
وبسایتLenovo.com

 

۴.  Apple

اپل یک شرکت آمریکایی چند ملیتی است که به عنوان یک برند لاکچری و با بهترین سرویس های خدماتی به مشتریان شناخته میشود.

اپل تولید کننده آیفون، آیپد، مکبوک، ساعت، آیمک و دیگر محصولات محبوب کاربران می باشد. اپل پولدارترین کمپانی دنیا با ۲.۷۳ تریلیون دلار دارایی می باشد. این شرکت در ۱ آپریل ۱۹۷۶ توسط Steve Jobs، Ronald Wayne و Steve Wozniak تاسیس شد. دفتر مرکزی اپل در پارک اپل در کالیفرنیا امریکا مستقر شده است. تا آخر سال ۲۰۲۱ این شرکت در حدود ۱۵۴۰۰۰ کارمند داشته است. بازار لپتاپ اپل در حدود ۸.۹٪ است. لپتاپ های این شرکت در آمریکا، چین، کانادا، ژاپن، بریتانیا و کشور های دیگر محبوب هستند.

  

Apple
کشورآمریکا
سهم بازار۸.۹٪
محبوبیتآمریکا، ژاپن، چین، بریتانیا، کانادا
دفتر مرکزیکالیفرنیا آمریکا
تعداد نیرو۱۵۴۰۰۰
ارزش بازار۲.۷۳ تریلیون دلار
درآمد۳۶۵ میلیارد دلار
وبسایتApple.com

 

۵. Asus

ایسوس یک شرکت تایوانی چند ملیتی است که به عنوان تولید کننده سخت افزار کامپیوترها شهرت دارد. ایسوس در بازارهای لپتاپ، تلفن همراه، مادربورد، کارت گرافیک، مانیتور و بسیاری تجهیزات سخت افزاری کامپیوتری دیگر فعالیت دارد. این شرکت در ۲ آپریل سال ۱۹۸۹ توسط T.H. Tung، Wayne Hsieh، M.T. Liao و Ted Hsu تاسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در تایپه تایوان مستقر شده است. این شرکت در سال ۲۰۲۲ در حدود ۱۷۰۰۰ کارمند دارد. سهم بازار ایسوس در لپتاپ چیزی در حدود ۷.۲٪ است. لپتاپ های این شرکت تایوانی در آمریکا، ژاپن، چین، روسیه و دیگر کشور ها محبوبیت دارند. این برند در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است.

 

Asus
کشورتایوان
سهم بازار۷.۲٪
محبوبیتتایوان، آمریکا، روسیه، ژاپن
دفتر مرکزیتایپه تایوان
تعداد نیرو۱۷۰۰۰
ارزش بازار۹ تریلیون دلار
درآمد۱۹ میلیارد دلار
وبسایتAsus.com