کدام لپ تاپ دل مناسب شماست؟
پس از بررسی و پرس و جو از افراد مختلف ممکن است به این نتیجه برسید که لپ تاپ مورد نظر خود را از شرکت نام آشنای دل (Dell) انتخاب کنید. اما کدام مدل؟ شاید تصمیم گیری در این مورد به مراتب از برگزیدن برند لپ تاپ برای شما دشوارتر باشد!
ما در این مقاله تصمیم داریم به شما در این انتخاب دشوار کمک کنیم. در ادامه راجع به خط تولید های مختلف این کمپانی در زمینه ی تولید لپ تاپ و ویژگی های هر دسته خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید!
XPS: در مجموع بهترین مدل (اگر بودجه شما اجازه دهد)
این سری به به تنها چیزی که فکر می کند کیفیت و عملکرد است! لپ تاپ های با طراحی های حرفه ای ، بالاترین مشخصات سخت افزاری در زمان خود و خب قیمت هایی متناسب ! برای آشنایی بیشتر با سخت افزار لپ تاپ ها و دسته بندی کلی آن ها به این مقاله مراجعه کنید.
لپ تاپ سری XPS با توجه به ویژگی هایی که ذکر شد برای افراد حرفه ای و رقابت با لپ تاپ های مک بوک پرو شرکت اپل روانه بازار شده است و بالاترین کیفیت صفحه نمایش را نیز داراست.
Inspiron: مناسب افراد عادی با بودجه ای محدود
این دسته بازه ی زیادی از مدل ها را برای برآورده کردن قشر زیادی از مشتریان را در خود جا داده است که با طراحی های متفاوت و در اندازه ها و برچسب های قیمتی مختلف روانه ی بازار شده است. این دسته به قطع برای افراد حرفه ای ساخته نشده و نباید توقعی مشابه با سری XPS از این دسته داشت.
Alienware: مناسب برای گیمر ها
با ویژگی هایی نظیر چراغ های LED قابل شخصی سازی ، مشخصات قدرتمند و صفحه نمایش درخور توجه ، این سری استاندارد های لپ تاپی برای بازی را مجددا تعریف نموده است که حرف های زیادی در این زمینه برای گفتن دارد.این سری در سه اندازه مختلف معرفی می شوند که می توان از میان هر یک از این سه دسته مشخصات متناسب با خود را انتخاب کنید.
Latitude: مناسب کسب و کارها
خط تولیدی برای کسب و کارها . سری Latitude با ظاهر و طراحی های مختلف ، در اندازه ها و با برچسب های قیمتی مختلف تولید و عرضه می شوند
این سری به نوعی ساخته شده اند که در محیط های کاری و سختی های آن مقاوم باشند. به همین دلیل اکثر آن ها با استاندارد های مقاومت در برابر پیش آمد های سخت و هم چنین قابلیت های امنیتی مانند سنسور اثر انگشت همراه می شوند.
Precision: مناسب مهندسین ، معماران و طراحان
همراه شدن این سری از خانواده لپ تاپ های شرکت دل با کارت گرافیک های قدرتمند نظیر سری کوادرو شرکت اندیویا (NVIDIA Quadro) و پردازنده های سری زنون (Intel Xenon) شرکت اینتل ، موجب بر آمدن از پس اکثر کار های سنگین محاسباتی بدون کوچکترین مشکلی می شود.
دیدگاه خود را بنویسید