در حال حاضر اگر شما از یک زنبوک ایسوس داشته باشید قطعا بلوغ این سری از محصولات ایسوس شما را ترقیب به استفاده مداوم از آن میکند. ایسوس زنبوک نزدیک ترین محصول شرکت ایسوس به مکبوک ایر شرکت اپل می باشد. لپتاپی با بدنه ی کمی ضعیف تر، تاچ پد لمسی با ویژگی های جذابتر و برچسب قیمتی مناسب تر. زنبوک های ایسوس در چند سال اخیر ارزان ترین راه برای داشتن لپتاپی با صفحه نمایش OLED محسوب می شوند.

اما این لپتاپ خاص یکی از هیجان انگیز ترین لپتاپ های سری زنبوک محسوب میشود. لپتاپی که در قلب خود پردازنده رایزن سری ۶۰۰۰ شرکت AMD را دارد. پردازنده ای که مدت زیادی همه منتظر آن بودند و نهایتا میتوانیم آن را در درون این لپتاپ ۱۳۰۰ دلاری ببینیم. در حالی که نمیتوان از شاسی و کیفیت بدنه این لپتاپ تعریف چندانی کرد ولی از طرفی پردازنده این لپتاپ عملکردی در سطح بهترین اولترابوک های حال حاضر چه از نظر قدرت cpu و چه از نظر گرافیک مجتمع ارائه میدهد. قدرت و عملکرد بالا در کنار سبک بودن آن این لپتاپ را به یکی از اصلی ترین رقبای مکبوک ایر اپل خصوصا افرادی که با سیستم عامل ویندوز و کارکردن با آن عادت دارند تبدیل کرده است.

 

وبسایت ورج به لپتاپ زنبوک ایسوس مدل Asus Zenbook S 13 OLED امتیاز ۸ از ۱۰ داده است.

 

ویژگی های مثبت:

  • پردازنده و گرافیک مجتمع قدرتمند
  • سبک و قابل حمل
  • تاچ پد با امکان تبدیل شدن به نامپد لمسی
  • صفحه نمایش بسیار باکیفیت OLED

 

ویژگی های منفی:

  • کمبود پورت
  • امکان داغ شدن پردازنده
  • طراحی تکراری و کسل کننده

 


لپتاپ زنبوک 13 S تفاوت زیادی با دیگر زبنوک های موجود در بازار ندارد. اولترابوکی با وزن ۱.۱ کیلوگرم و قطر حدود ۰.۶ اینچ که امکان قراردادن آن را در کیف دستی و کیف کوله را به راحتی فراهم میکند. بدنه لپتاپ کمی حس پلاستیک گونه به شما میدهد و کمی احساس خم شدن بدنه در حین فشار به بدنه دستگاه حس میکنید و از طرفی بدنه این دستگاه تا حدی در مقابل جذب اثر انگشت شما و لک شدن مقاومت خوبی دارد،‌ مشکلی که سابقا با مدل های قبل زنبوک های ایسوس داشتیم.

اگر بخواهیم در مورد صفحه نمایش این دستگاه صحبت کنیم باید بگوییم که صفحه نمایش لمسی با تکنولوژی اولد آن اگر چه با کیفیت گران ترین لپتاپ های بازار با صفحه نمایش اولد فاصله دارد ولی همچنان بسیار کیفیت مناسبی داشته  و میتواند به روشنایی ۳۶۰ نیت نیز برسد که هنگام استفاده از این صفحه نمایش با نسبت ۱۶:۱۰ را بیش از پیش لذتبخش میکند.

میزان شارژدهی باتری این دستگاه در استفاده روزمره اداری چیزی در حدود ۷ ساعت و ۴۵ دقیقه اندازه گیری شده است. این عدد در وضعیتی به دست آمده که باتری سیور دستگاه روشن بوده و روشنایی صفحه نیز ۵۰٪ بوده است. هرچند که همچنان چند ساعتی با شارژدهی مکبوک ایر فاصله دارد ولی در مقایسه با لپتاپ های با پردازنده نسل ۱۲ اینتل بهترعمل میکند

زنبوک های ایسوس یکی از گزینه های دوست داشتنی برای تهیه لپتاپی مالتی مدیا محسوب میشوند و این مدل نیز یکی از بهترین گزینه ها در این رده محسوب میشود. کیفیت صدای خوب که در حداکثر صدا هیچگونه نویز یا افت کیفیتی دیده نمیشود و پا به پای مکبوک ایر توانایی رقابت در این زمینه را دارد. میکروفون های این دستگاه دارای قابلیت هوش مصنوعی بوده که صدای محیط را حذف میکنند و این کار را به خوبی انجام میدهند.

 

مشخصات لپتاپ ایسوس مدل Asus Zenbook S 13 OLED

پردازنده:

AMD Ryzen 7 6800U

رم:

16GB LPDDR5 6400MHz

حافظه:

1TB M.2 PCIe 4.0 SSD

وزن:

2.42 Pounds (1.1KG)

ابعاد:

296.2 x 210.8 x 14.99mm

باتری:

67Whr

صفحه نمایش:

16:10 2.8K (2880 x 1800) OLED TOUCHSCREEN 0.2 response time

وایفای:

Dual-band Wi-Fi 6E

 

یکی از مسائلی که قبل خرید این دستگاه باید بسیار به آن توجه داشته باشید پورت ها و محدودیت های آن است. پورت های زنبوک امسال شبیه به مکبوک ایر اپل است. تنها ۳ پورت usb type c و یک جک هدفون

در طول روزی که از این دستگاه برای تست استفاده شد عملکرد بسیار رضایت بخشی از خود به جای گذاشت. درحالی که حالت ذخیره باتری روشن بود و تب های کروم زیادی همزمان باز بود و تماس تصویری نیز برقرار شد و در حال دانلود یک فایل حجیم بوده ایم و از طرفی چند برنامه دیگر نیز در حال اجرا و باز بوده اند هیچگونه افت عملکردی مشاهده نشد. در این وضعیت کمی زیر دستگاه گرم میشود ولی هیچگونه احساس گرما حین کارکردن با دستگاه مشاهده نشد. در تست سنگین دمای پردازنده تا حداکثر ۹۶ درجه بالا رفت که ولی معمولا بین دمای ۸۵ تا ۹۵ در حال تغییر بود که عدد بالایی محسوب میشود.

 


 


 

در تست گرافیک زبنوک ۱۳ اس ایسوس توانست خروجی یک ویدیو ۵ دقیقه و ۳۳ ثانیه ای با کیفیت 4K را در مدت 15 دقیقه بگیرد که در مقایسه با مکبوک ایر m2 و حتی m1 زمان طولانی تری محسوب میشود.

این سیستم توانست در تست بازی league of legends عدد 238 فریم بر ثانیه و در تست Rocket league و با تنظیمات حداکثر عدد ۱۱۴ فریم بر ثانیه را ثبت نماید. این اعداد یکی از بهترین اعدادی است که تا به امروز از یک لپتاپ با پردازنده مجتمع مشاهده نموده ایم. پردازنده AMD رایزن ۷ با ۸ هسته بسیار برای رقبای آن یعنی اپل و اینتل چالش بر انگیز و خطرناک محسوب میشود. با اینکه این پردازنده مصرف باتری بیشتری به نسبت پردازنده m2 اپل داشته و عمر باتری کمتری نیز برای این لپتاپ به همراه دارد اما تجربه گیمینگ بسیار مناسبی برای کاربران خود میتواند به همراه داشته باشد. فراموش نکنید که نباید توقع بیش از اندازه از این گرافیک داشته باشید زیرا به عنوان مثال در تست تام رایدر این دستگاه نتوانست عددی بالاتر از ۲۵ فریم بر ثانیه در حالت تنظیمات کیفیت حداکثر این بازی ثبت کند که عملا امکان بازی با این تنظیمات کیفیت را در این لپتاپ غیر ممکن میکند.

با داشتن باتری قابل قبول و صفحه نمایش لمسی با کیفیت در کنار قدرت کافی برای استفاده روزانه میتوان گفت این دستگاه یکی از گزینه های عالی برای افردای است که نمیخواهند سراغ لپتاپ های گران قیمت تری مانند مکبوک ایر اپل بروند و یا ویندوز را به سیستم عامل مکبوک های اپل ترجیح میدهند.